De pijn en het verdriet om het heengaan kunnen we niet wegnemen. En plots zijn er zoveel zaken te doen. Het kiezen van een doodskist vormt een belangrijk onderdeel van het afscheid. Met deze site willen we de keuze iets makkelijker maken. Ons groot en uitgebreid gamma met respect voor traditie en oog voor vernieuwing biedt veel mogelijkheden. De verschillende filters helpen u bij de zoektocht naar een kist voor een bijzonder iemand.

USP_1 Created with Sketch.

Prijs kwaliteit

Door een goede keuze van onze leveranciers en een constante kwaliteitsopvolging selecteren wij per leverancier de beste items tot een sterk, uitgebreid en gevarieerd gamma. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij diverse kwaliteiten en afwerkingen aanbieden. Wij streven steeds naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

warehouse

Stock

Sinds eind 2017 beschikken we over een permanente stock van meer dan 6.000 kisten in ons depot te Heule. Ons gamma bestaande uit meer als 100 modellen in een 10-tal verschillende houtsoorten in verscheidene afwerkingen maakt dat LAMCO bij de belangrijkste spelers op de Belgische markt hoort.

truck

Service

Dankzij ons eigen wagenpark kunnen wij snel leveren in heel België. Door onze ruime stock en het grote aanbod toebehoren kunnen we, indien gewenst alle kisten gegarneerd leveren, maar ook alle artikelen; zowel kisten als extra toebehoren los bezorgen.

 
klantgerichtheid, flexibiliteit, professionaliteit en onafhankelijkheid:
dit zijn de kernwaarden van LAMCO