MEER DAN 50 JAAR ERVARING

3 GENERATIES

LAMCO, producent en leverancier van lijkkisten, werd in 1966 opgericht te Wielsbeke door Henri Lambrecht. Sinds 1979 nam Tuur de fakkel over en bouwde de zaak verder uit. Vandaag staat Yves, als derde generatie, aan de leiding van het bedrijf.

EEN GESTAGE EVOLUTIE

In 2009 werd LAMCO FRANCE, met vestiging in Escaudain, opgericht om onze Franse klanten beter en sneller te kunnen bedienen. Sinds 2016 is het bedrijf naar een grotere locatie in Heule verhuisd. Tegelijkertijd werd een nieuw software pakket geïmplementeerd om de grote voorraad van meer dan 6000 kisten beter te beheren. LAMCO levert enkel aan begrafenisondernemers.

 

ONZE VISIE

Onze visie: verder groeien met zorg voor kwaliteit en service, maatschappelijk verantwoord ondernemen, flexibel inspelen op de noden van deze tijd met aandacht voor mens en milieu.

Onze eigen koers blijven varen ten dienste van onze klanten. Wij delen onze ervaring graag met u en staan persoonlijk voor u klaar met professioneel advies! Aarzel nooit om ons te contacteren.

Deze website  is dan ook speciaal voor u; onze klanten ontwikkeld, zodat ook u uw families beter en vlotter kunt informeren over de talrijke mogelijkheden van modellen, materialen, afwerkingen en toebehoren.

 

PASSIE ALS DRIJFVEER

De sleutel tot ons succes?

Dat is de kracht van een familiebedrijf dat eensgezind snelheid, flexibiliteit en kwaliteit bundelt.

Met twee gepassioneerde zaakvoerders aan het roer en gedreven medewerkers op de juiste plek is LAMCO een sterk en wendbaar team dat op een professionele manier samen werkt met de begrafenisondernemers.